Warning: A non-numeric value encountered in /wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760

Etter år med minimalistiske, moderne designer, er det ingen overraskelse at vi beveger oss i retning av den rustikke revolusjonen. Dette betyr murstein, terrakotta og naturlig eksponert treverk. Treverket som vil gi en uforglemmelig stemning og en følelse av autensitet i interiøret og samtidig balanserer allestedsnærværende bruk av hvitt og grått i dag. Møbler uten fargelakk, laget av naturlig treverk, gir en følelse av varme og uerstattelig, unik karakter i interiøret.

Det er ikke noe behov for spesiell fullførelse av vegger eller gulv for at elementer av naturlig trevirket skal danne en sammenhengende komposisjon av helheten i interiøret. Rebecca Thompson, prosjektleder i Dulux-firmaet mener at det er ikke bare nøytrale farger som drar nytte av sammenkoblingen med rå trevirket. Dominerende, skarpe og flouriserende farger vil også gi en fantastisk effekt i denne kombinasjonen.
‘’Fluor er en viktig trend for øyeblikket, disse nyanser er en perfekt måte å live opp rå treverk-elementer i hjemmet ditt. Neon-inspirerte fargetoner som  gir glade innslag av intens skal kontrastere på en vakker måte med bare treflater, eller for en mer grunnleggende utsikt prøv lagdeling av nesten gjennomskinnelige pasteller for en effekt som er subtil og sofistikert, men fortsatt veldig nylig.’’

Tremøbler er en av de mest populære typene, selve materialet er slitesterkt og vakkert, i tillegg kan det fullføres på alle tenkelige måter. Vi bør legge merke til håndlagde møbler laget av håndverkere, hvis det er foretrukket en rustikk stil som refererer til landskapet; moderne referanser til moderne arkitektur vil være synlige i møbler laget av tre med et minimum linje som er dermed fri for ornamenter, men ofte kombinert med en liten mengde av metall. Selve elementene kalles ofte for ikke ‘’møbler’’ men eksempler på brukskunst.

Her er det noen eksempler på møbler og andre interiør-elementer laget av naturlig treverk:

Scandi Hus og Hage AS - House Project 10